Zakelijke koffiemachines

koffiemachines voor bedrijven

Zakelijk koffiemachine nodig? Wilt u uw zakelijk koffiemachines vervangen of bent u op zoek naar een nieuwe koffiemachine voor kantoor? Ontvang via ons snel scherpe offertes voor zakelijke koffiemachines.

Een goede zakelijke koffiemachine maakt het verschil!

Het verschil tussen lekkere koffie die iedereen waardeert of koffie die niet te drinken is. De keuze voor het kiezen voor zakelijke koffiemachines van hoge kwaliteit is dus essentieel. U wilt uw gasten, klanten en werknemers toch geen vieze koffie voorschotelen!

Maak uw mensen blij met een kwaliteits bedrijfskoffiemachine

goede zakelijke koffiemachinesUw werknemers zullen een goed en lekker kopje koffie op kantoor waarderen. Maar uw klanten ook! Het vergelijken van zakelijke koffiemachines is dus van belang.

 

Bespaar veel tijd door zakelijke koffiemachines te vergelijken via ons!

bespaar tijd met koffiemachine offertesU kunt natuurlijk bij alle leveranciers van zakelijke koffiemachines apart een offerte opvragen. Dit kost u veel tijd en daarbij willen wij u nu juist helpen. Door via koffiemachines vergelijken in 1 keer uw offerte aanvraagformulier in te vullen bespaart u een boel tijd. Wij versturen dit formulier voor een zakelijke koffiemachine doot naar betrouwbare koffieautomaten leveranciers en zij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een passende offerte.

Koffiemachines voor bedrijven

koffiemachines voor bedrijven

alle soorten koffiemachines voor bedrijven

Zodra een bedrijf groeit ontstaat de behoefte voor een gedegen koffiemachine in het bedrijf. Nederlanders drinken gemiddeld zo’n 4 kopjes koffie per dag, dus een goede koffiemachine voor uw bedrijf is geen overbodige luxe.

 

Koffiemachines voor bedrijven tot 5 medewerkers

Bedrijven die minder dan 5 werknemers hebben volstaan vaak met een goede espressomachine. U kunt zo’n espressomachine bijvoorbeeld bestellen bij koffieautomaatexpert.nl. Een koffiemachine kopen of huren is relatief te duur voor kleinere bedrijven. Heeft u nu bijvoorbeeld een kapsalon of een drukke winkel waar de koffiebehoefte wél fors is dan is het wel raadzaam om een koffiemachine te huren of kopen met onderhoudscontract. U heeft dan de zorg van onderhoud en bijvulling van uw koffie, suiker en melk niet meer.

 

Koffiemachines voor bedrijven van 5 tot 10 werknemers

Veel bedrijven kiezen bij deze bedrijfsomvang voor een instapmodel koffiemachine. Een wat kleiner onderhoudsvrij model koffiemachine voor bedrijven tot 10 medewerkers. Douwe Egberts heeft de zogenaamde Cafitesse lijn, CaféBar heeft ook een klein model koffiemachine en zo zijn er meer koffiemachine leveranciers die leuke en praktische koffiemachines voor bedrijven aanbieden die wat kleiner van omvang zijn. Deze bedrijven hebben wel vaak behoeft aan lekkere koffie!

 

Koffiemachines voor bedrijven van 10 tot 30 werknemers

Bij de middelgrote bedrijven stijgt de consumptie van koffie explosief en zal er rekening gehouden moeten worden met de grotere koffiemachines die deze behoefte aan kunnen. Degelijke machines dus die niet om de haverklap stuk gaan. Sommige bedrijven kiezen dan voor meerdere kleine koffie machines. Houd er echter rekening mee dat meerdere koffiemachines ook meer onderhoud vereisen.