Koffiemachines voor bedrijven

koffiemachines voor bedrijven

alle soorten koffiemachines voor bedrijven

Zodra een bedrijf groeit ontstaat de behoefte voor een gedegen koffiemachine in het bedrijf. Nederlanders drinken gemiddeld zo’n 4 kopjes koffie per dag, dus een goede koffiemachine voor uw bedrijf is geen overbodige luxe.

 

Koffiemachines voor bedrijven tot 5 medewerkers

Bedrijven die minder dan 5 werknemers hebben volstaan vaak met een goede espressomachine. U kunt zo’n espressomachine bijvoorbeeld bestellen bij koffieautomaatexpert.nl. Een koffiemachine kopen of huren is relatief te duur voor kleinere bedrijven. Heeft u nu bijvoorbeeld een kapsalon of een drukke winkel waar de koffiebehoefte wél fors is dan is het wel raadzaam om een koffiemachine te huren of kopen met onderhoudscontract. U heeft dan de zorg van onderhoud en bijvulling van uw koffie, suiker en melk niet meer.

 

Koffiemachines voor bedrijven van 5 tot 10 werknemers

Veel bedrijven kiezen bij deze bedrijfsomvang voor een instapmodel koffiemachine. Een wat kleiner onderhoudsvrij model koffiemachine voor bedrijven tot 10 medewerkers. Douwe Egberts heeft de zogenaamde Cafitesse lijn, CaféBar heeft ook een klein model koffiemachine en zo zijn er meer koffiemachine leveranciers die leuke en praktische koffiemachines voor bedrijven aanbieden die wat kleiner van omvang zijn. Deze bedrijven hebben wel vaak behoeft aan lekkere koffie!

 

Koffiemachines voor bedrijven van 10 tot 30 werknemers

Bij de middelgrote bedrijven stijgt de consumptie van koffie explosief en zal er rekening gehouden moeten worden met de grotere koffiemachines die deze behoefte aan kunnen. Degelijke machines dus die niet om de haverklap stuk gaan. Sommige bedrijven kiezen dan voor meerdere kleine koffie machines. Houd er echter rekening mee dat meerdere koffiemachines ook meer onderhoud vereisen.