Caféma Koffiemachines

DeaC koffie is Nederlands oudste koffiemachine leverancier van espressomachines.
Uit Deac koffiemachines is Caféma voortgekomen, gespecialiseerd in de volgende koffiemachines:

   FAEMA Espressomachines
   REX ROYAL volautomatische koffieautomaten
   JURA koffiemachines

cafema koffiemachinesCaféma heeft aandacht voor koffie. Voor de perfecte espresso, maar zeker ook voor klant en service. Dat vindt Caféma koffiemachines niet meer dan normaal. Sterker nog; volgens ons is het de basis van goede koffie & goed zaken doen!

Bij Caféma geloven we in aandacht voor details en kwaliteit, maar vooral ook in aandacht voor persoonlijk contact en snelle service. Want net zo belangrijk als goede espresso is dat onze klanten nergens anders naar hoeven om te kijken. En mocht er iets zijn kunt u ons 24 uur per dag bellen. Beloofd!

Caféma koffiemachines is een merk van Deac; Nederlands oudste leverancier van espressomachines. Daarom is het niet verwonderlijk dat we als geen ander het perfecte totaalpakket bieden. De 3 pilaren van de koffiewereld: heerlijke espresso, hoogwaardige koffiemachines en heel goede service. Op maat afgestemd voor iedere klant.

Bij Caféma koffiemachines staan we dicht op de MKB markt. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact zodat we snel en slagvaardig kunnen reageren op de wensen van iedere ondernemer. En ook al proef je Italië in onze espresso, de manier waarop we zaken doen is doordrenkt van Hollandse nuchterheid en een flinke dosis aandacht!

Pure Africa koffiemachines

Pure Africa is de koffiemachine leverancier die gespecialiseerd is in Afrikaanse fairtrade koffiebonen. Wilt u koffie waarvan u weet dat deze op een fairtrade basis verbouwd is dan is Pure Africa dé koffiemachine leverancier voor uw bedrijf.

Pure Africa heeft verschillende koffiemachines waaronder die van Schaerer en WMF koffiemachines.

schaerer koffiemachinesSchaerer koffiemachine met gratis proefplaatsing!

Wilt u een nieuwe koffiemachine met  biologische Afrikaanse FairTrade koffiebonen? Pure Africa heeft de oplossing.

Een koffiemachine met gratis proefplaatsing.

Laat PureAfrica een koffiemachine op proef bij uw plaatsen! Een van de mogelijkheden die wij je bieden is de Schaerer Coffee Joy. Een uitstekende koffiemachine voor bedrijven waar tussen de 50 en 100 kopjes koffie per dag wordt gedronken. Test of deze FairTarde koffiemachine u bevalt en of u de koffie lekker vindt smaken. Bevalt de koffiemachine u niet? PureAfrica heeft nog andere koffiemachines voor u!

Bij een proefplaatsing is er nog een voordeel;  u kunt bepalen of u de koffieautomaat prettig vindt in gebruik en onderhoud. Iedere koffiemachine die verse bonen maalt heeft regelmatig onderhoud nodig. Zo blijft uw Fairtrade Afrikaanse koffie lekker smaken. Het reinigingsproces verschilt per koffiemachine. De Schaerer Coffee Joy heeft een simpel reinigingsprogramma. Test het zelf!

Geniet van een full-service koffievoorziening

Heb je een keuze gemaakt na de proefperiode dan houdt het daar niet op. Pure Africa koffiemachines verzorgt de Afrikaanse fairtrade koffie bij u op kantoor, maar ook aanvullende producten als suiker, melk, koffiebekers en cacao. Ook het onderhoud aan uw koffiemachine regelen ze voor je, zodat je zelf alleen nog maar hoeft te bestellen als de koffie op is. U drinkt de beste Afrikaanse koffie ter wereld voor een aantrekkelijke prijs en bijpassende koffie service. Daar bovenop investeer je met ons mee in ondernemerschap in Afrika. Van elke kilo koffie investeren we €1 in microkredieten die we zelf controleren en waarover we verslag uitbrengen.

Verse koffiebonen, geen contract

Veel grote koffiemachine leveranciers dwingen bedrijven om langdurige contracten af te sluiten voor de koffievoorziening. Pure Africa ziet dit graag anders. We overtuigen je liever bij ons te blijven met topkoffie en de service die erbij hoort. Waarom zou je dan immers weg willen? Over het onderhoud moeten we natuurlijk afspraken maken, maar je houdt de vrijheid om over te stappen als onze koffie of service je niet bevallen.

 

cinc koffiemachines

CinC koffiemachines

progessbar501

 • Wij zullen uw e-mailadres alleen gebruiken voor het versturen van offertes en zullen deze niet verkopen.

Koffie machine leverancier CinC is een van de betere FairTrade koffiemachine leveranciers in Nederland. Met een uitgebreid assortiment aan koffiemachines voor het MKB. CinC levert koffie machines met koffiebonen, freshbrew, instant koffie en koffiecups.

Bekijk hieronder alle CinC koffiemachines

cinc koffiemachines

FreshBrew koffiemachines

CinC fresh brew koffieautomaatDe CinC koffiemachines die FreshBrew koffie maken variëren in grootte. De CinC FreshBrew koffie machines komen in verschillende uitvoeringen:

 • CinC Classic Taste koffiemachine 1
 • CinC Classic Taste koffiemachine 2
 • CinC Classic Taste koffieautomaat 3
 • CinC Classic Taste koffie machine 22
 • CinC Classic Taste Koffieautomaat 23
 • CinC Classic Taste Koffieautomaat 31

Ze zijn ook uit te rusten met een betaalmogelijkheid.

CinC Easy Taste koffie machine

cinc easy taste koffieautomaatDe CinC easy taste koffiemachine zijn instant machines.

Deze koffiemachines maken voortreffelijke café crème, koffie verkeerd, espresso of cappuccino binnen enkele seconden.

Een gebruiksvriendelijke koffieautomaat met een duidelijk bedieningspaneel. Makkelijk schoon te maken door middel van reinigingstoets.
Vullen en onderhouden dm.v. 2 grote containers.
Eigentijdse strakke vormgeving.

 

 CinC Pure Taste koffiemachines

cinc koffieautomaat pure tasteDe CinC koffieautomaten Pure Taste zijn de koffiebonen automaten van CinC. Geniet van heerlijke FairTrade koffie met deze professionele koffieautomaten.

brandsma koffiemachine leverancier

Brandsma Koffie

progessbar501

Brandsma Koffie is een koffiemachine leverancier die geautoriseerd dealer is van Animo koffiemachines, Jura koffiemachines, Topbrewer koffieautomaten en Melitta koffiemachines. De persoonlijke aandacht die u als bedrijf krijgt van Brandsma koffie kenmerkt deze koffiemachine leverancier.

Animo koffiemachines van Brandsma Koffie

animo koffiemachines Animo koffiemachines hebben een mooi design. Animo koffiemachines zijn voorzien van opvallende led verlichting die een sfeervolle uitstraling geven!  U profiteer van snelle uitgifte van koffie. Animo koffiemachines maken diverse koffievariaties en zijn uitermate geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven.

Jura koffiemachines

jura koffieautomatenBrandsma koffie is erkend koffiemachine leverancier van Jura koffieautomaten. De Jura koffiemachines zijn uitermate geschikt voor op kantoor of in winkels en voor de horeca. De koffiemachines zijn van topkwaliteit. Jura koffieautomaten hebben een fantastisch design en zijn bijzonder gebruiksvriendelijk. Met een JURA koffiemachine biedt u uw gasten en medewerkers heerlijke koffievariaties.

 

Melitta Koffieautomaten

melitta koffiemachinesBrandsma koffie biedt u de Melitta Cube koffiemachine. Een ideale kleinere  koffiemachine met verse koffiebonen voor kleinere MKb-ers. Onderhoudsvrije koffiemachine die 3 koffievariaties voor u klaar maakt.

 

 

 

TopBrewer van Scanomat

topbrewer scanomat koffiemachine

Brandsma Koffie is exclusief dealer van de TopBrewer koffiemachine van Scanomat. De topbrewer is een revolutionaire koffiemachine voor een perfect kopje koffie van verse koffie bonen. Uniek omdat u de TopBrewer eenvoudig met uw smartphone, tablet of het TopBrewer touchscreen kunt bedienen.

De Topbrewer koffiemachine maakt het mogelijk om uw eigen koffie of drank samen te stellen en op te slaan onder uw favorieten. De TopBrewer van Scanomat maakt koffiedrinken een sensatie. Alles is mogelijk met de TopBrewer heeft u ook in een handomdraai een andere warme of koude drank. Het maken van een cappuccino gebeurt in 30 seconden en de TopBrewer reinigt zichzelf binnen een fractie van een minuut. De TopBrewer van Scanomat is te koop of te huur via Brandsma Koffie.
brandsma koffiemachine leverancierVraag nu uw offerte aan voor een koffieautomaat van Brandsma Koffie!

DEAC Koffiemachines

Deac Koffie – Cafema Espressomachines

progessbar501

DeaC koffie is Nederlands oudste koffieautomaten leverancier van espressomachines.
Uit Deac koffiemachines is Caféma voortgekomen, gespecialiseerd in de volgende koffiemachines:

FAEMA Espressomachines
REX ROYAL volautomatische koffieautomaten
JURA koffiemachines

Caféma heeft aandacht voor koffie. Voor de perfecte espresso, maar zeker ook voor klant en service. Dat vindt Caféma niet meer dan normaal. Sterker nog; volgens ons is het de basis van goede koffie & goed zaken doen!

Bij Caféma geloven we in aandacht voor details en kwaliteit, maar vooral ook in aandacht voor persoonlijk contact en snelle service. Want net zo belangrijk als goede espresso is dat onze klanten nergens anders naar hoeven om te kijken. En mocht er iets zijn kunt u ons 24 uur per dag bellen. Beloofd!

Caféma is een merk van Deac; Nederlands oudste leverancier van espressomachines. Daarom is het niet verwonderlijk dat we als geen ander het perfecte totaalpakket bieden. De 3 pilaren van de koffiewereld: heerlijke espresso, hoogwaardige koffiemachines en heel goede service. Op maat afgestemd voor iedere klant.

Bij Caféma staan we dicht op de MKB markt. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact zodat we snel en slagvaardig kunnen reageren op de wensen van iedere ondernemer. En ook al proef je Italië in onze espresso, de manier waarop we zaken doen is doordrenkt van Hollandse nuchterheid en een flinke dosis aandacht!

Douwe Egberts Koffiemachines Vergelijken – D.E. Master Blenders 1753

progessbar501

Douwe Egberts Master Blenders is een internationaal koffie- en thee bedrijf met haar hoofdkantoor in Nederland. De koffieproducten van Douwe Egberts Master Blenders zijn verkrijgbaar in meer dan 45 landen. Ons doel is om u optimaal te laten genieten van de lekkerste koffie en thee.
 
Douwe Egberts bedient alle segmenten in de markt, van MKB bedrijven tot werkplaats en van snackbar tot horecaketens. Douwe Egberts koffiemachines kenmerken zich door een lange levensduur, weinig onderhoud en een excellente koffie ervaring. Wilt u Douwe Egberts koffiemachines vergelijken? Wilt u profiteren van een gratis proefplaatsing van een Douwe Egberts koffiemachine? Vraag dan hieronder een offerte aan! Douwe Egberts neemt dan zo snel mogelijk contact op om samen met u de juiste koffiemachines te vergelijken die bij uw bedrijfssituatie past!
 
Wilt u een nieuwe Douwe Egberts koffiemachine voor uw werknemers, collega’s, klanten of bezoekers van uw bedrijf? Wij weten als geen ander dat niet iedereen dezelfde wensen heeft en dat koffie méér is dan een warme drank. Daarom heeft Douwe Egberts koffiemachines die bij iedere situatie en bij ieder bedrijf passen. Wat u ook zoekt, met een goede kop koffie of thee maakt u het verschil. Douwe Egberts koffiemachines vergelijken doet u door bovenstaand offerteformulier in te vullen en te verzenden.

Binnen 24 uur neemt Douwe Egberts contact met u op en kunt u de Douwe Egberts Koffiemachines vergelijken!

Nestle Professional

progessbar501

Wereldwijd hebben mensen dezelfde wensen: ruime keuze in koffievariaties, hoge kwaliteit, snel geserveerd en dat allemaal voor een acceptabele prijs. Tegelijkertijd wil men graag een simpele bediening, minder afval een mooi luxe machine die eenvoudig is te reinigen. Nestle Professional heeft hiervoor speciale koffieconcepten ontwikkeld.
 
Nestle Professional is onderdeel van Nestle en is met het merk NESCAFE de nummer 1 koffieleverancier in de wereld. Wij bieden innovatieve beverage concepten voor u als ondernemer!
 
Met deze concepten bieden wij een goed en eenvoudig antwoord op de vraag in de markt. Onze nieuwste concepten Nescafe Alegria en Nescafe Milano zijn daarvan het resultaat!

JEDE Koffie

progessbar501

JEDE heeft zich sinds haar oprichting in 1969 geconcentreerd op het leveren van koffiemachines voor bedrijven die aansluiten bij de wens van haar gebruikers. Miljoenen mensen in Europa genieten dagelijks van de warme dranken van JEDE. Op deze manier draagt JEDE Koffie bij aan het welzijn van uw medewerkers, klanten en bezoekers. Ieder land heeft zijn eigen gewoonten en gebruiken. Om deze reden heeft JEDE Koffie voor elke klant een goede maatwerk oplossing.
 
JEDE Koffie heeft uitsluitend eerste klas kwaliteitsproducten van onder andere JEDE, NESTLE, Nescafe, Van Houten, Lipton, Maggi, Zoegas, Sup a Soup en Coca-Cola.
Dus bent u op zoek naar een JEDE koffiemachine of wilt u koffiemachines van JEDE vergelijken? Vreaag direct een offerte aan en ontvange de scherpste prijs voor JEDE Koffiemachines!
Tegenwoordig is JEDE bekend en vertegenwoordigd in 36 landen en werken er meer dan 1300 mensen. JEDE is van origine een Zweeds bedrijf en is onderdeel van Nestle Professional.
Kaldi Koffie en Thee

Kaldi koffie en Thee

progessbar501

Voor bediening van de zakelijke markt heeft Kaldi koffie & Thee een aparte tak opgezet. Wij zijn gestart in Zwolle en tevens actief in Drenthe en Twente. Deze regio’s hopen we binnenkort uit te kunnen gaan breiden naar andere delen van het land. Op deze manier krijgen we meer bekendheid in de zakelijke markt. Producten van Kaldi Koffie & Thee zijn niet verkrijgbaar bij de groothandel.

Omdat iedereen een eigen voorkeur heeft wat betreft smaak heeft Kaldi Koffie & Thee diverse koffiemelanges samengesteld met ieder specifieke eigenschappen. Ook het thee assortiment bevat veel heerlijke smaken, deze thee melanges heten niet voor niets “Kaldi’s Specialteas”. Uiteraard leveren wij ook aanverwante producten zoals reinigingsartikelen, suiker, melk, topping, cacao, waterfilters en meer.

Kaldi Zakelijk kan alle denkbare koffieautomaten leveren en deze via onze met zorg uitgekozen partners onderhouden. Op uw situatie afgestemde koffieautomaten, zowel bonen-, freshbrew- als instantautomaten.

Watercompany

Watercompany

progessbar501

Watercompany bv is reeds 15 jaar actief in het ontzorgen van bedrijven voor koffie en gekoeld drinkwater. Wij informeren bedrijven, geven advies en streven een zeer hoge servicegraad na. Veel grote en kleine bedrijven en instellingen weten de weg naar Watercompany inmiddels te vinden.
 
Bedrijven stellen steeds hogere eisen aan de kwaliteit van koffie, thee en water en de service die daarbij komt kijken. Totale ontzorging op dit gebied is een wens van veel bedrijven. Watercompany vindt het dan ook niet meer dan normaal om een totaal concept aan te bieden.