Bent u koffieleverancier en wilt u meer klanten?

Waarom leverancier worden?

Voor veel koffieleveranciers is het tegenwoordig een must om samen te werken met een leadgenerator zoals Koncept-M bv.

Leverancier worden is voor veel bedrijven een ideale en kosten efficiënte manier om meer omzet te genereren. U hoeft zelf geen koude acquisitie te doen. wij leveren u de prospects aan!

Koncept-M werkt als een extra marketingkanaal voor uw bedrijf. Echter een kanaal zonder veel zorgen! Wij doen de marketing en genereren voor uw bedrijf leads oftewel offerte aanvragen. U neemt binnen 24 uur contact op met de doorgestuurde leads, met als doel er een klant van te maken. Deze vorm van marketing bespaart u tijd en geld. U hoeft alleen de verkoop te doen!

Indien u meer wilt dan alleen offerte aanvragen ontvangen laat het ons dan weten, we kunnen ook voor u Google Adwords campagnes opzetten en beheren, daarnaast werken we samen met specialisten op het gebied van webdesign en website optimalisatie.

Voordelen

Indien u informatie wilt ontvangen over wat het betekent om leverancier te worden voor Koncept-M kunt u eenvoudig onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan binnen 24 uur telefonisch contact met u op om te kijken naar de mogelijkheden van een succesvolle samenwerking.