Caféma Koffiemachines

DeaC koffie is Nederlands oudste koffiemachine leverancier van espressomachines.
Uit Deac koffiemachines is Caféma voortgekomen, gespecialiseerd in de volgende koffiemachines:

      FAEMA Espressomachines
      REX ROYAL volautomatische koffieautomaten
      JURA koffiemachines

cafema koffiemachinesCaféma heeft aandacht voor koffie. Voor de perfecte espresso, maar zeker ook voor klant en service. Dat vindt Caféma koffiemachines niet meer dan normaal. Sterker nog; volgens ons is het de basis van goede koffie & goed zaken doen!

Bij Caféma geloven we in aandacht voor details en kwaliteit, maar vooral ook in aandacht voor persoonlijk contact en snelle service. Want net zo belangrijk als goede espresso is dat onze klanten nergens anders naar hoeven om te kijken. En mocht er iets zijn kunt u ons 24 uur per dag bellen. Beloofd!

Caféma koffiemachines is een merk van Deac; Nederlands oudste leverancier van espressomachines. Daarom is het niet verwonderlijk dat we als geen ander het perfecte totaalpakket bieden. De 3 pilaren van de koffiewereld: heerlijke espresso, hoogwaardige koffiemachines en heel goede service. Op maat afgestemd voor iedere klant.

Bij Caféma koffiemachines staan we dicht op de MKB markt. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact zodat we snel en slagvaardig kunnen reageren op de wensen van iedere ondernemer. En ook al proef je Italië in onze espresso, de manier waarop we zaken doen is doordrenkt van Hollandse nuchterheid en een flinke dosis aandacht!