Brandsma Koffie

progessbar501

Brandsma Koffie is een koffiemachine leverancier die geautoriseerd dealer is van Animo koffiemachines, Jura koffiemachines, Topbrewer koffieautomaten en Melitta koffiemachines. De persoonlijke aandacht die u als bedrijf krijgt van Brandsma koffie kenmerkt deze koffiemachine leverancier.

Animo koffiemachines van Brandsma Koffie

animo koffiemachines Animo koffiemachines hebben een mooi design. Animo koffiemachines zijn voorzien van opvallende led verlichting die een sfeervolle uitstraling geven!  U profiteer van snelle uitgifte van koffie. Animo koffiemachines maken diverse koffievariaties en zijn uitermate geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven.

Jura koffiemachines

jura koffieautomatenBrandsma koffie is erkend koffiemachine leverancier van Jura koffieautomaten. De Jura koffiemachines zijn uitermate geschikt voor op kantoor of in winkels en voor de horeca. De koffiemachines zijn van topkwaliteit. Jura koffieautomaten hebben een fantastisch design en zijn bijzonder gebruiksvriendelijk. Met een JURA koffiemachine biedt u uw gasten en medewerkers heerlijke koffievariaties.

 

Melitta Koffieautomaten

melitta koffiemachinesBrandsma koffie biedt u de Melitta Cube koffiemachine. Een ideale kleinere  koffiemachine met verse koffiebonen voor kleinere MKb-ers. Onderhoudsvrije koffiemachine die 3 koffievariaties voor u klaar maakt.

 

 

 

TopBrewer van Scanomat

topbrewer scanomat koffiemachine

Brandsma Koffie is exclusief dealer van de TopBrewer koffiemachine van Scanomat. De topbrewer is een revolutionaire koffiemachine voor een perfect kopje koffie van verse koffie bonen. Uniek omdat u de TopBrewer eenvoudig met uw smartphone, tablet of het TopBrewer touchscreen kunt bedienen.

De Topbrewer koffiemachine maakt het mogelijk om uw eigen koffie of drank samen te stellen en op te slaan onder uw favorieten. De TopBrewer van Scanomat maakt koffiedrinken een sensatie. Alles is mogelijk met de TopBrewer heeft u ook in een handomdraai een andere warme of koude drank. Het maken van een cappuccino gebeurt in 30 seconden en de TopBrewer reinigt zichzelf binnen een fractie van een minuut. De TopBrewer van Scanomat is te koop of te huur via Brandsma Koffie.
brandsma koffiemachine leverancierVraag nu uw offerte aan voor een koffieautomaat van Brandsma Koffie!