Pure Africa koffiemachines

Pure Africa is de koffiemachine leverancier die gespecialiseerd is in Afrikaanse fairtrade koffiebonen. Wilt u koffie waarvan u weet dat deze op een fairtrade basis verbouwd is dan is Pure Africa dé koffiemachine leverancier voor uw bedrijf.

Pure Africa heeft verschillende koffiemachines waaronder die van Schaerer en WMF koffiemachines.

schaerer koffiemachinesSchaerer koffiemachine met gratis proefplaatsing!

Wilt u een nieuwe koffiemachine met  biologische Afrikaanse FairTrade koffiebonen? Pure Africa heeft de oplossing.

Een koffiemachine met gratis proefplaatsing.

Laat PureAfrica een koffiemachine op proef bij uw plaatsen! Een van de mogelijkheden die wij je bieden is de Schaerer Coffee Joy. Een uitstekende koffiemachine voor bedrijven waar tussen de 50 en 100 kopjes koffie per dag wordt gedronken. Test of deze FairTarde koffiemachine u bevalt en of u de koffie lekker vindt smaken. Bevalt de koffiemachine u niet? PureAfrica heeft nog andere koffiemachines voor u!

Bij een proefplaatsing is er nog een voordeel;  u kunt bepalen of u de koffieautomaat prettig vindt in gebruik en onderhoud. Iedere koffiemachine die verse bonen maalt heeft regelmatig onderhoud nodig. Zo blijft uw Fairtrade Afrikaanse koffie lekker smaken. Het reinigingsproces verschilt per koffiemachine. De Schaerer Coffee Joy heeft een simpel reinigingsprogramma. Test het zelf!

Geniet van een full-service koffievoorziening

Heb je een keuze gemaakt na de proefperiode dan houdt het daar niet op. Pure Africa koffiemachines verzorgt de Afrikaanse fairtrade koffie bij u op kantoor, maar ook aanvullende producten als suiker, melk, koffiebekers en cacao. Ook het onderhoud aan uw koffiemachine regelen ze voor je, zodat je zelf alleen nog maar hoeft te bestellen als de koffie op is. U drinkt de beste Afrikaanse koffie ter wereld voor een aantrekkelijke prijs en bijpassende koffie service. Daar bovenop investeer je met ons mee in ondernemerschap in Afrika. Van elke kilo koffie investeren we €1 in microkredieten die we zelf controleren en waarover we verslag uitbrengen.

Verse koffiebonen, geen contract

Veel grote koffiemachine leveranciers dwingen bedrijven om langdurige contracten af te sluiten voor de koffievoorziening. Pure Africa ziet dit graag anders. We overtuigen je liever bij ons te blijven met topkoffie en de service die erbij hoort. Waarom zou je dan immers weg willen? Over het onderhoud moeten we natuurlijk afspraken maken, maar je houdt de vrijheid om over te stappen als onze koffie of service je niet bevallen.